Alarmsysteem voor bedrijven

Of uw meest waardevolle bedrijfsmiddelen nu machines of computergegevens zijn, het is noodzakelijk ze te beveiligen. Dankzij het Jablotron 100 alarmsysteem hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongeautoriseerde toegang. Bovendien kunt u met de My Jablotron APP op afstand de verlichting of toegangshekken bedienen.

Gebruikersgemak: rode en groene lichten

Uw bedrijf wordt verdeeld in verschillende beveiligingszones. Elke zone vindt u terug op het bedieningspaneel in een segment met twee knoppen. Deze knoppen gebruikt u om uw alarm eenvoudig te bedienen, en ook voor bepaalde andere functies, zoals het bedienen van de zonwering.

Groene en rode knoppen
Onze segmenten zijn als verkeerslichten: het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u naar binnen kunt. Het rode licht betekent dat het alarm aan staat en dat het afgaat als er iemand naar binnen gaat. U kunt in één oogopslag zien of het alarm in uw bedrijf aan of uit staat.

Autorisatie via een chip
De bediening van het alarmsysteem is volledig intuïtief. Slechts geautoriseerd personeel met een chip of een code kan het alarmsysteem gebruiken. Alles wordt geregistreerd en opgeslagen in het overzicht van gebeurtenissen, zodat u precies weet wie wanneer het alarmsysteem heeft gebruikt.

Controle over uw bedrijf, waar u ook bent
U hoeft niet op kantoor te zijn om uw alarm te bedienen of het licht uit te doen. Alle functies van het Jablotron 100 alarmsysteem kunt u op afstand bedienen via de My Jablotron APP (mobiel en web).

Comfortabele werkplekken met het Jablotron 100 alarmsysteem

Het alarmsysteem beschermt u tegen ongeautoriseerde toegang tot gebouwen en vereenvoudigt alledaagse handelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld het toegangshek van het parkeerterrein openen door met uw koplampen te knipperen, of lichten in bepaalde ruimtes op afstand bedienen.

Bewaking van voertuigen

Absolute controle over uw bedrijfsvoertuigen. Met de My Jablotron APP kunt u eenvoudig de actuele positie van uw voertuigen op de kaart volgen, of een logboek van specifieke auto’s en hun bestuurders inzien. Volg de positie, het brandstofgebruik en het tijdsschema van uw voertuigen. Met de My Jablotron APP kunt u eenvoudig uw voertuigen bewaken en een logboek bijhouden.

Voor bedrijven

Jablotron bewaking is een complete en professionele oplossing met een zeer eenvoudig installatieproces. De bewakingseenheid is ideaal voor grotere wagenparken, vrachtwagens en voertuigen in de bouw. De bewakingseenheid kan de bestuurder identificeren, overschakelen tussen zakelijk gebruik en privégebruik, en een noodsignaal sturen als er een probleem is.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein