Alarmsysteem voor huizen

Maak uw huis veiliger en geniet van echte rust en zekerheid. Het Jablotron 100-alarmsysteem beveiligt uw hele huis, en met de slimme functies kunt u het licht aandoen, uw garagedeur openen of het tuinbesproeiingssysteem aanzetten. En dat alles kan ook op afstand dankzij de My Jablotron app verkrijgbaar in uw store.

2 knoppen voor intuïtieve bediening

De bediening van uw Jablotron 100 alarmsysteem is heel eenvoudig, één druk op de knop volstaat. Dit kan omdat elke knop op een segment een zone in uw huis vertegenwoordigt, of een bepaalde functie, zoals het tuinbesproeiingssysteem.

Groene en rode knoppen
Onze segmenten zijn als verkeerslichten, het groene licht betekent dat het alarm uit staat en dat u zich vrij kunt bewegen in uw huis. Het rode licht betekent STOP, uw huis is beveiligd en ongeautoriseerde toegang wordt onmiddellijk geregistreerd en gerapporteerd. U kunt in één oogopslag zien welke alarmzones van uw huis aan of uit staan dankzij de lichtsignalen op het bedieningspaneel.

100% veilige autorisatie
U bent op de hoogte van elke poging tot uitschakeling van uw alarmsysteem omdat autorisatie door een chip of code nodig is om het alarmsysteem te bedienen. Hoewel het alarmsysteem eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich geen zorgen te maken over ongeautoriseerde toegang.

Een alarmsysteem dat met u meegroeit
Als u in de toekomst bijvoorbeeld een garage bouwt naast uw huis, dan is het geen enkel probleem om de beveiliging van uw Jablotron 100 alarmsysteem uit te breiden naar nieuwe delen van uw huis. U hoeft alleen slechts RH Beveiliging te bellen die detectoren in uw garage installeert en deze aansluit op het systeem en een “verkeerslichtsegment” toevoegt aan uw bedieningspaneel. U kunt maximaal 20 van zulke segmenten aansluiten.

Jablotron alarmsysteem 100 is het middelpunt van huisautomatisering

Het Jablotron 100 alarmsysteem biedt talloze slimme functies die u in staat stellen uw leven te automatiseren. Schakel op afstand apparaten aan of uit, stel aparte instructies in voor de jaargetijden, of activeer reeksen automatische gebeurtenissen.

Knipper met uw koplampen om de garagedeur te openen
Knipper eenvoudig met uw koplampen en de garagedeur opent. U hoeft niet langer naar een schakelaar te zoeken. Als u een gast heeft, gebruikt u de My Jablotron APP om de garagedeur te openen.

Bedien uw tuinbesproeiingssysteem op afstand
U hoeft zich geen zorgen te maken over wie uw planten of tuin water geeft als u op vakantie bent. Het Jablotron 100 alarmsysteem regelt alles. U kunt uw tuinbesproeiingssysteem op afstand aanzetten met de My Jablotron APP, of vooraf instellen op een bepaalde tijd of datum.

Automatisch het licht aan bij aankomst
Zoek niet langer in het donker naar de lichtschakelaar. De lichten gaan automatisch aan als u het alarmsysteem uitschakelt of een bepaalde ruimte binnengaat. U kiest eenvoudig welke lichten in bepaalde ruimtes aangaan.

Uw oprit verlichten
De dagen zijn korter in de winter. Maak uw thuiskomst comfortabeler, en gebruik het Jablotron 100 alarmsysteem om de lichten op uw oprit aan te doen. U kunt ook de sleutelhanger met afstandsbediening gebruiken om de lichten aan of uit te doen. Met die sleutelhanger kunt u ook het alarm en de garagedeur bedienen.

Verwarming bedienen
Bedien het alarmsysteem en de verwarming van uw huis met één en hetzelfde systeem. Stel in dat de temperatuur verandert van ‘comfort’ naar ‘economy’ zodra u uw alarmsysteem aanzet. Bovendien kunt u uw verwarming op afstand in de gaten houden en instellen met de My Jablotron APP.

Interesse in een alarm systeem voor uw huis?

Huis beveiligen bij RH Beveiliging begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een Jablotron alarmsysteem met alle beschikbare opties. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein