Brandmeldinstallatie

Bij RH Beveiging zijn wij gespecialiseerd in branddetectie en brandmeldinstallatie. Bent u geïnteresseerd in het beveiligen van uw bedrijfspand of woning met een brandmeldsysteem, dan is RH Beveiliging hét installatiebedrijf waar u terecht kunt voor de aanschaf van brandmeldsystemen en de installatie ervan.

Voor thuis en bedrijven

Brandbeveiliging voor uw bedrijf of woning is natuurlijk van groot belang om ervoor te zorgen dat uw spullen zo min mogelijk in gevaar komen. RH Beveiliging biedt brandmeldsystemen voor bedrijfspanden, zoals kantoren en winkels, maar ook voor particulieren, zoals de woning van een gezin. RH Beveiliging is dus uw installatiebedrijf in brandmeldsystemen. Wij bieden een branddetectie installatie die zorgt voor veiligheid, maar daarnaast ook duurzaam is vervaardigd en energiezuinig en optimaal werkt. Zo bent u milieuvriendelijk bezig, maar bent u ook verzekerd van de veiligheid van uw spullen.

Totaaloplossing naar uw wens

Alle diensten en installaties van RH Beveiliging worden door ons geleverd en gemonteerd. Maar ook voor advies kunt u bij ons terecht: onze specialisten helpen u met het invullen van het totale project. Zo weet u zeker dat de dienst die u van ons wenst geheel overeenstemt met uw wensen. Bent u geïnteresseerd in een branddetectie installatie en wilt u dat wij als installatiebedrijf voor uw brandmeldsystemen installeren? U kunt contact met ons opnemen via 0180-556747.

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie is een alarminstallatie die afgaat als er brand is. Zo ontdekt u brand in een vroeg stadium. Een brandmeldinstallatie bestaat uit een centrale besturingskast met een handmelder of automatische melder. Een handmelder werkt alleen als iemand beschikbaar is om het alarm te activeren. Na werktijd is een handmelder dus niet zinvol. Een automatische melder heeft daarom vaak de voorkeur, zeker bij onbemande productieprocessen. De automatische melder alarmeert iedereen in het gebouw en eventueel een brandmeldcentrale. Bij automatische melders gaat het vaak om rookmelders. Deze kunt u aan een inbraaksysteem koppelen; zo wordt brand gelijk doorgegeven aan een meldkamer. Een ander type automatische melder is de thermische. De thermische melder is een brandmelder die op temperatuur reageert.

Combineer uw brandmeldinstallatie met een ontruimingsinstallatie

Een brandmeldinstallatie wordt meestal gecombineerd met een ontruimingsinstallatie. Deze installatie alarmeert intern met licht- of geluidsignalen. Onze specialisten kennen de voorschriften uit het Gebruiksbesluit brandveilige bouwwerken. Wij adviseren u graag!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein