Cameramasten

Cameramasten modulair opgebouwd en van Nederlandse Topkwaliteit. RH Beveiliging levert en monteert voordelige cameramasten voor alle vaste bullet- en dome camera’s, maar ook de toebehoren voor montage van speed dome camera’s. RH Beveiliging levert al ruim anderhalve eeuw topkwaliteit cameramasten en deze kwaliteit zet zich ook voort. Voor de masten geldt dat deze voorzien van verzink laag conform NEN-EN-ISO 1275. Als de cameramasten gecoat moeten zijn doen wij dit altijd volgens een systeem waardoor verkleuring oneffenheden tot een minimum gereduceerd zijn.  Alle toegepaste bevestigings-  en draaiende delen zijn uitgevoerd in Roestvrijstaal hetgeen ook bij zeewateromstandigheden  garant staat voor topkwaliteit en een tijdloze uitstraling.

Alle toebehoren zoals inklimbeveiliging, meervoudige camerabevestigingsbeugels etc. hebben wij in ons pakket. Bij RH Beveiliging is het ook mogelijk om maatwerk masten te leveren die bijvoorbeeld aan een gevel of keerwand bevestigd worden.

Ook voor dealers en werderverkopers

Onze eigen productie en de plaatsingsmogelijkheden biedt u als installeur van camerasystemen de mogelijkheid om als wederverkoper op te treden en daarbij totale ontzorging met betrekking tot transport en plaatsing te behalen en ook nog competitief te zijn. Veel installateurs zijn met name toegelegd op het beveiliging technische- en projectiedeel en minder op de bijkomende grond- en straatwerkzaamheden bovendien is het verplaatsen van de relatieve zware materialen vaak problematisch. RH Beveiliging is vanuit zijn camerabeveiliging achtergrond wel gewend aan grondwerkzaamheden en het plaatsen van camerapalen en heeft hier ook de mensen en middelen voor.

Hier kunt u ons assortiment cameramasten online bestellen

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein