Hikvision camerasystemen

Hikvision is 's werelds grootste leverancier van video- surveillance producten en camera systemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in video surveillance technologie, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van een volledige lijn van innovatieve CCTV- en videobewakingsproducten. De productlijn varieert van camera's en DVR's in combinatie met video management software. Sinds de oprichting in 2001 heeft Hikvision snel een toonaangevende wereldwijde marktpositie bereikt in de beveiligingsindustrie.

Hikvision heeft een complete assortiment van camera systemen voor het beveiligen van uw bedrijf of woning. Ook is het mogelijk om Hikvision in te zetten voor grote projecten omdat ze alle kwaliteit in huis hebben zoals bijvoorbeeld het bewaken en slimme oplossingen in parkeergarages. Hikvision is tevens een eenvoudig product en de camera's en recorders zijn daardoor simpel en snel te installeren. Door de Nederlandstalige teksten is het product voor iedereen te begrijpen en dus ook zelf te installeren. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. De IP camera's, DVR's en NVR's zijn eenvoudig via internet te benaderen en door de gratis meegeleverde software overal ter wereld te bekijken op uw computer, smartphone of tablet. Hikvison heeft zich de afgelopen jaren zeer positief bewezen. Het zijn over het algemeen hoogwaardige camera systemen waar je jarenlang plezier van hebt. Het beeldkwaliteit van de Hikvision IP camera's zijn zeer goed en wij geven een garantie van 3 jaar op het hele assortiment van Hikvision. Heeft u vragen of hulp nodig bij de installatie van een Hikvision camera. Bij ons altijd gratis support.

Hikvision is een van de grootste fabrikanten van IP Camera's, camera systemen en software en heeft een grote ontwikkelingsafdeling. Hikvision is opgericht in 2001 en heeft haar hoofdkantoor in China. Hikvision Europe is gevestigd in Hoofddorp (Nederland) van waaruit de Europese distributie en technische ondersteuning wordt verzorgd. Hikvision heeft een breed assortiment IP Camera's waardoor voor vrijwel iedere situatie een Hikvision camera kan worden toegepast. De producten van Hikvision zijn innovatief, betrouwbaar en hebben een goede prijs - kwaliteitsverhouding.

Hikvision ip camera's en HD recorders zijn gemaakt voor waakzame woningbezitters en ondernemers. Hikvision camera's en Hikvision recorders zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een professionele kwaliteit. De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders en IP camera's zijn voorzien van Nederlandstalige menu's waardoor het instellen nog eenvoudiger wordt. Daarnaast geven wij bij aanschaf van een Hikvision bewakingscamera kit gratis support op afstand, voor bijvoorbeeld het afstellen van uw camera's, instellingen en poort forwarding om via uw mobiele telefoon, tablet en pc overal ter wereld de beelden live te zien en terug te bekijken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het installeren van camera en alarmsystemen. Neemt u gerust contact op. 

Wij kunnen alle producten van Hikvision leveren maar wij vertonen niet alle producten in onze webwinkel. De producten van Hikvision in onze webwinkel zijn geselecteerd op basis van de uitgangspunten meest verkochte Hikvision camerasystemen en eenvoudige zelf installatie systemen, betaalbare prijs, hoge gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit en prestatie.
Neemt u contact met ons op voor een concurrerende prijsopgave van een Hikvision product dat niet in onze webwinkel is opgenomen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein