Installatieservice

Service is bij ons belangrijk
Wij bieden ook een installatieservice voor alarmsystemen en camerabeveiligingen. De gespecialiseerde monteurs van RH Beveiliging kunnen de installatie geheel of gedeeltelijk voor u doen. Wilt u het systeem zelf aanleggen en installeren? Dat kan natuurlijk ook.
Wij zullen u altijd kosteloos ondersteunen op afstand.

Telefonisch ondersteuning
Heeft u moeite met het configureren van de poorten van uw router voor het camerasysteem? Als u deze bij ons heeft aangeschaft zullen wij u daar altijd bij ondersteunen.
Service is bij ons zeer belangrijk.

Instellingen hulp nodig
Voor alle gekeurde alarmsystemen zoals Jablotron, Electronics Line, Visonic leveren wij zonder extra kosten de service die u nodig heeft. Wij snappen dat als u een aanpassing wil maken in de instellingen of het veranderen van een telefoonnummer u niet meer exact weet hoe het moet. Of heeft u een ander probleem of vraag. Stuur een email of neem contact met ons op en wij helpen u daarbij.

Gedeeltelijk zelf installeren?
U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf toch maar proberen?
Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Wist u dat sommige alarmsystemen eventueel voorgeprogrammeerd ( merk verbonden, Jablotron is helaas nooit voorgeprogrammeerd ) aan u worden geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden. Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u servicemonteur kosten en zal u aanzienlijk minder betalen!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein