Intercom systemen

Wat denk jij als de bel gaat maar je verwacht niemand? Je hebt zeker weten geen pakketje online besteld en het bezoek van vandaag is ook geen jas of tas vergeten. Hoe fijn is het om voor je de deur opent al te weten wie er voor de deur staat? Met de intercomsystemen van RH Beveiliging ben je altijd voorbereid. We zijn officieel dealer van Infinite Play, Comelit en Hikvision een merken dat gespecialiseerd is in video en intercom systemen. 

Intercom voor je huis

De veiligheid van je huis begint bij de voordeur. Als je een intercomsysteem zoekt dat makkelijk te installeren, bedienen en uit te breiden is, dan is de video-intercom van Hikvision zeer geschikt.

Intercom speciaal voor appartementen

Wilt u een (nieuw) appartementencomplex voorzien van een zeer betrouwbaar intercomsysteem? Dit systeem combineert de technologie met een modern design. We hebben al een deurstation voor 4 appartementen en kunnen dit uitbreiden. Dus hoeveel inwoners er ook in het pand wonen, er is altijd een geschikt Hikvision intercomsysteem.

Kies voor een Hikvision intercom systeem

RH Beveiliging levert een keur aan intercomsystemen met uiteenlopende extra opties. Ons intercomsysteem is van het vooraanstaande merk Hikvision. Zij hebben een jarenlange ervaring met in het ontwikkelen en produceren van intercomsystemen en video intercom systemen. Wij leveren een breed assortiment met onder andere een standaard intercomsysteem, modulair opgebouwd intercomsysteem met diverse opties en GSM intercomsysteem.

Sinds de oprichting in 1990 wordt Hikvision erkend als een marktleider op het gebied van intercomsystemen, video intercom en toegangscontrole producten. In de afgelopen 25 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Een intercomsysteem van Hikvision is uniek en heeft een lange levensduur. De nieuwste ontwikkeling is een GSM intercomsysteem.

Draadloze intercom

Het kan soms lastig zijn bij een hek, poort of in een monumentaal pand bekabeling aan te leggen voor een deur video/audio intercom systeem. Een draadloos intercomsysteem kan dan de oplossing zijn. Op het draadloos intercom systeem zijn meerdere monitoren / binnenstations aan te sluiten. Deze hebben een kijk / spreek verbinding en bieden de mogelijkheid de deur op afstand te openen.

Intercomsystemen

Er zijn verschillende intercomsystemen op de markt verkrijgbaar, maar welke past het beste bij uw situatie RH Beveiliging adviseert, installeert en onderhoud intercomsystemen van verschillende merken. Neemt u vooral eens vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de beste oplossing voor uw complex.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein