Jablotron 100 serie

We zorgen voor de veiligheid en het comfort van mensen overal ter wereld met de nieuwe Jablotron 10 serie

Gebruik de door Jablotron ontwikkelde hoogwaardige serie 100 alarmsystemen en slimme systemen. Geschikt voor uw huis, uw tweede huis, of uw bedrijf. U zult versteld staan hoe eenvoudig de Jablotron 100 serie systemen in het gebruik zijn, en wat voor innovatieve functies ze hebben. Het Jablotron 100-alarmsysteem is geschikt voor de beveiliging van grote en kleine ruimtes. Maar het systeem kan nog meer, met de slimme functies kunt u bijvoorbeeld het licht aandoen, of de garagedeur openen. Het alarmsysteem is op afstand te bedienen via de My Jablotron-app en u kunt het aansluiten op een alarmcentrale. Daadwerkelijke bescherming en eenvoudig te bedienen serie 100 Jabloton alarmsystemen

Jablotron serie 100 Smart control

Het Jablotron 100 alarmsysteem en de onafhankelijke GSM afstandsbediening en detector bieden u groter comfort omdat u op afstand automatisch de verwarming, verlichting, de garagedeur en vele andere apparaten kunt bedienen.

De luxueuze en fraai vormgegeven Jablotron serie 100 bewegingsdetectoren sieren elk interieur

We hebben een nieuwe serie bewegingsdetectoren gepresenteerd, die een component vormen in het systeem Jablotron serie 100 en dankzij het eenvoudige design en de verifieerbaarheid ook uitstekend in een luxueus interieur passen. We hebben bij het ontwerp ervan samengewerkt met de gerenommeerde Tsjechische designer Jan Tuček. Het resultaat is een bijzonder functionele detector in een minimalistische uitvoering die betrouwbaarheid en functionaliteit combineert met een tijdloos design. De nieuwe serie PIR detectoren munten uit door een breed scala aan montagemogelijkheden. Behalve de klassieke plaatsing in een hoek van de ruimte is de montage aan de wand via een beugel met een esthetisch frame mogelijk, zodat de detector gedeeltelijk in de wand verzonken kan worden en zoveel mogelijk met het interieur versmelt. De serie wordt aangevuld met een speciale kantelbare en draaibare beugel die aan het plafond of de wand bevestigd kan worden op plaatsen, waar de detector op een specifieke wijze gedraaid moet worden. Alle soorten montage zijn beschikt voor metselwerk en gipskarton en natuurlijk bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen een draadloze verbinding en verbinding via een bus. De lens en het frame aan de wandbeugel zijn in een witte en een grijze variant verkrijgbaar. De versie met een grijze lens is bovendien extra bestand tegen wit licht, zodat de kans op vals alarm verkleind wordt.

Alarmsystemen producten voor auto’s

Geniet van het gemak altijd te weten waar uw auto geparkeerd is. Gebruik de My Jablotron app ook om de actuele positie van uw bedrijfsvoertuigen te bekijken, zodat u altijd en overal op de hoogte bent van de status van uw voertuigen. Geniet van het gemak altijd te weten waar uw auto geparkeerd is. Gebruik de My Jablotron app ook om de positie, kilometerstand of het brandstofverbruik van uw voertuig te controleren. Onze autoalarmsystemen kunt u niet alleen gebruiken in auto’s, maar ook in caravans, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein