Jablotron alarmsysteem

Jablotron is één van de beste leveranciers op het gebied van alarmsystemen ter wereld. Sinds de oprichting van Jablotron is het bedrijf meerdere keren met innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging gekomen. De alarmsystemen zijn van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en beschikken over tal van opties. Daarom mag Jablotron ook niet ontbreken in ons assortiment. Met een draadloos alarmsysteem van Jablotron weet u zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbraak. Wij bieden u twee soorten beveiligingssystemen van dit merk, namelijk de Jablotron 100 en de Jablotron Oasis 80. Voor beide beveiligingssystemen hebben wij ook nog eens een heel ruim aanbod aan accessoires. Bent u op zoek naar een goed, makkelijk te bedienen en draadloos alarmsysteem voor een goede prijs? Kies dan voor Jablotron. Bij ons bent u aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring op het gebied van dit systeem, kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Een Jablotron alarmsysteem wat u kunt vertrouwen. Jablotron stond al positief bekend over de kwaliteit en uitstraling van zijn voorganger de Oasis serie. Maar met de Jablotron 100 maken ze grote stappen en zijn ze 1 van de koplopers betreft de mogelijkheden en betrouwbaarheid. Bij ons krijgt u altijd 8 jaar garantie op alle Jablotron 100 producten, Krijgt u de volledige APP met alle functionaliteiten zoals waarschuwingsmeldingen via email, push bericht en SMS er gratis bij (ook de sms is gratis). 

BUS bekabelen

BUS bekabeld aangesloten alarmsensoren kunnen digitaal worden ingesteld via de configuratie software. Er kunnen middels een 4 ader kabel meer functies worden bediend van de alarmsensor. Het is zelfs mogelijk om meer sensoren op 1 BUS bekabeling aan te sluiten. Er kan dus met een kabel van sensor tot sensor gewerkt worden. Het is niet noodzakelijk om voor iedere sensor een aparte kabel aan te leggen. Alle componenten van het Jablotron 100 alarmsysteem zijn aan te sluiten middels de BUS techniek.

Draadloos Jablotron alarmsysteem

Een JA100 alarmsysteem kan worden voorzien van maximaal 3 BUS bekabeld aangesloten radio modules. Zo kun u bijvoorbeeld op iedere verdieping van een pand een zender / ontvanger plaatsen. Zo ontstaan er nooit problemen met het draadloze bereik tussen de centrale unit en draadloze alarmsensoren. De Jablotron 100 draadloze frequentie is 868 Mhz.

LAN of GSM communicatie

Het JA100 alarmsysteem is standaard voorzien van een GSM communicatie module. De JA106K en de JA101KR LAN centrale zijn tevens voorzien van een LAN communicatie module. De GSM module maakt communiceren met particuliere mobiele telefoonnummers zeer eenvoudig. Bij een alarm ontvangt u op maximaal 5 verschillende mobiele telefoonnummers SMS en spraak oproep alarmberichten. In de SMS berichten staat exact omschreven welke sensoren het alarm hebben geactiveerd. Ook ontvangt u een melding wanneer het alarm toch netjes door een gebruiker wordt uitgeschakeld. Ook technische meldingen kunnen middels SMS worden verzonden.  Een Jablotron 100 alarmsysteem kan via de MyJablotron APP (Android / Apple / Windows) communiceren. Bij de JA106K en JA101KRLAN centrale met de LAN aansluiting zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van de LAN internet aansluiting ipv het mobiele internet op de simkaart. SMS en spraak oproep alarmberichten gaan altijd via de simkaart.

Een Jablotrom alarmsysteem door ons laten installeren

Het Jablotron alarmsysteem is niet heel eenvoudig zelf te monteren. Het configureren en de firmware update zijn best lastig. Dit werkt vaak niet zoals in de handleiding vermeld staat. Omdat het Jablotron alarmsysteem nog deels in ontwikkeling is. Er komen regelmatig nieuwe onderdelen beschikbaar. Het inlezen van draadloze onderdelen gaat soms wat moeizaam. Bij voorkeur leveren wij het Jablotron alarmsystemen dan ook inclusief vakkundige montage. Dan bent u er als klant ook zeker van dat het allemaal naar behoren en vooral betrouwbaar werkt. En laat dat nu juist het belangrijkste aspect van een alarminstallatie zijn.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein