Poederblussers 0

Poederblussers zijn niet geschikt voor huishoudelijk gebruik! Poederblussers zijn wel geschikt voor commerciële en industriële toepassingen, waaronder buitenruimtes en voertuigen, waar vriestemperaturen blusmiddelen op basis van vloeistof nadelig kunnen beïnvloeden. ABC droog poeder wordt echter niet aanbevolen voor gebruik in vluchtroutes van gebouwen vanwege de vermindering van het zicht veroorzaakt door het poeder. De poederblusser is ook de enige blusser die internationaal is goedgekeurd voor gebruik bij brandklasse C (gas) branden, maar het wordt aanbevolen om de gastoevoer af te sluiten voordat de brand wordt aangepakt om de explosie- en verstikkingsgevaren van het gas dat de gebouwen binnenstroomt te voorkomen. Vervaardigd in overeenstemming met EN3, onze poederblussers dragen ook de CE-markering en is onafhankelijk getest volgens de NEN 2559.

Lees verder »
Jablotron 100 0

Professionele Jablotron beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijke instelbaar. En, het ziet er ook nog goed en modern uit! De Jablotron 100 is een revolutionair draadloos systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico's. Het Jablotron 100 systeem biedt tevens automatisering in woningen en bedrijven.
Koop nu uw Jablotron 100 online bij RH Beveiliging uit Barendrecht, en krijg 10% korting op uw eerste Jablotron 100 serie alarmsysteem.

Jablotron 100 serie 0

Helaas het is het dan zover gekomen. Wij zijn er nog steeds erg enthousiast over maar Jablotron gaat stoppen met de Oasis serie alarmsysteem. In november 2017 is het de bedoeling dat de nieuwe Jablotron 100 serie (opvolger van de Jablotron Oasis) geïntroduceerd zal worden. Dit zal een vereenvoudigd model van de Jablotron 100 worden. En ongetwijfeld een lagere prijs krijgen. Wilt u nog een kwalitatief zeer goed alarmsysteem met nog steeds 2 jaar garantie? Kies nu nog voor het beste alarmsysteem de Jablotron Oasis serie.

Uw huis beveiligen tegen inbrekers? Hier advies over inbraakbeveiliging 0

Elk jaar vinden in Nederland honderden inbraakpogingen plaats, waarbij het bij meer dan een eerste deel bij een poging blijft. De belangrijkste reden daarvoor is mechanische beveiliging. Toegevoegde elementen verhogen de inbraakbeveiliging. Deuren en ramen zijn minder gemakkelijk open te breken. Bovendien zorgt het afschrikkingseffect van veel inbraakinstallaties ervoor dat een inbreker waarschijnlijk liever doorgaat naar uw buren. De meeste inbrekers geven op als het te veel moeite kost. Investering in goede inbraakbeveiliging loont. Bij onbeveiligde ramen, vensters en deuren is een simpel gereedschap vaak al voldoende om ze deze openen. Uit onderzoek van de politie blijkt dan ook dat inbrekers zich dan vooral richten op vensters en balkondeuren. In appartementencomplexen en flats komen daders vaker door de voordeur of raam naar binnen.

Lees verder »
Tips om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen 1

Het op de juiste wijze beveiligen van uw woning is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Inbrekers gebruiken meer geweld om uw woning binnen te dringen en om u ervan te weerhouden de hulp van anderen in te schakelen. Zo kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan voor uzelf, uw gezin en eventuele huisdieren. Reden genoeg om uw woning van de juiste beveiliging te voorzien! In dit artikel geven we u een aantal handige tips, die u kunnen helpen bij het verbeteren van de beveiliging in huis.

Lees verder »
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein