Prijzen zichtbaar

Registreren
Welkom op de online webwinkel van RH Beveiliging uit Barendrecht (Zuid Holland). Om op onze online webwinkel rhbeveiliging.nl uit Barendrecht te bestellen en productprijzen te zien, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u op deze pagina eenvoudig aanmaken. Om u te registreren bij RH Beveiliging, vragen wij u enkele gegevens in te vullen, die wij op elk moment kunnen controleren. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor onze eigen klantendatabase, en zullen deze niet verschaffen aan derden.

Om onze netto prijzen te zien dient u ingelogd te zijn. Nog geen inlognaam en wachtwoord? Als u een account aanmaakt is dat snel opgelost. Na het invullen en verzenden van uw registratie ontvangt u een email op het door u opgegeven adres. Als u in het mailtje op de link klikt dan bevestigt u de registratie en stelt u ons in staat de prijsinformatie voor u zichtbaar te maken. In de regel is dit proces binnen enkele minuten voltooid. Heeft u de informatie direct nodig? Bel ons even: 0180 - 556747 of email toegang@rhbeveiliging.nl

Prijzen
Prijzen zullen zichtbaar worden nadat u zich heeft geregistreerd op onze website en ingelogd bent. Deze prijzen zijn altijd per stuk, tenzij anders aangegeven.
Prijzen zijn altijd in Euro's (€) en exclusief BTW.

Lage prijsgarantie bij rhbeveiliging.nl
Om aan te tonen dat wij de beste relaties en inkoopcondities hebben, betaalt u bij ons nooit te veel. Heeft u hetzelfde product ergens anders voor een lagere prijs tegen dezelfde condities gezien? Maak dan gebruik van onze laagste prijsgarantie en u ontvangt minimaal dezelfde prijs, of zelfs lager. Uitgezonderd hiervan zijn speciale (tijdelijke) acties of combinatieverkopen.

Veilig betalen betalen via iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Veilig betalen via Bancontact / Mister Cash
Heeft u een Belgische rekening, dan betaalt u veilig online met Bancontact / Mister Cash. Aanmelden is niet nodig. RH Beveiliging verzend u bestelling direct.

Veilig betalen via Sofort banking
Heeft u een Duitse rekening, dan betaalt u veilig online met Sofort banking. Aanmelden is niet nodig. RH Beveiliging verzend u bestelling direct.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein