Vraag en Antwoord

Ik kan geen prijzen op de website vinden?
Om de prijs van een product te bekijken en deze toe te voegen aan uw winkelwagen, dient u zich te registreren op RH Beveiliging uit Barendrecht. Heeft u al een account, hier kunt inloggen. Prijzen enkel zichtbaar na het inloggen. Inloggen zijn dan ook de prijzen zichtbaar en kan er overgegaan worden tot het bestellen van beveiligingsproducten op rhbeveiliging.nl. Prijzen vermeld zijn excl. BTW en excl. verzendkosten.

Waarom is RH Beveiliging uit Barendrecht goedkoper dan andere?
De toegevoegde waarde van RH Beveiliging uit Barendrecht zit in service en installatie en wij geloven niet dat dit in product marge dient te zitten. Wij geloven dat u als tevreden klant onze uitstekende service op op prijs stelt en ons aanbeveelt bij familie, vrienden en kennissen. Bij ons betaal je niet meer dan nodig is voor het product dat u nodig heeft en gaan wij er vanuit dat u als tevreden klant een langdurige relatie met ons aangaat. Onze focus ligt op service en kwaliteit. Wij doen altijd ons uiterste best om u als klant naar behoren te helpen en investeren in klantrelaties. Omdat voor ons geldt dat een tevreden klant waardevoller is dan een ontevreden klant en wij geloven dat een langdurige klant relatie ons meer oplevert dan een vluchtige verkoop doen wij er alles aan u de kwaliteit en service te bieden die u verwacht van een onderneming die belast is met uw veiligheid. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en nemen elk klantcontact serieus.

Ik weet niet of ik het juiste product heb besteld?
Mocht u niet helemaal zeker zijn van het product dat u wilt of er niet helemaal uitkomen dan staan wij altijd klaar om u via de chat, email of telefonisch te assisteren. Wanneer u een product bij RH Beveiliging uit Barendrecht  besteld heeft u 14 dagen bedenktijd wat wil zeggen dat u in deze periode, zonder opgaaf van reden, het product mag ruilen of terugsturen. Uiteraard horen wij graag van u waarom u het product retour stuurt, maar bent u niet verplicht een reden op te geven.

Hoe werkt een alarmsysteem?
De werking van een willekeurig alarmsysteem is in principe gelijk. Het begint met een gebeurtenis. Dit kan een inbraak(poging) zijn, maar ook een brand, waterschade of technisch probleem zijn. Deze gebeurtenis wordt door een melder (magneetcontact, bewegingsmelder, rookmelder, enz.) waargenomen en herkend en geeft dit signaal door aan de centrale. Deze signaaloverdracht gebeurt al dan niet draadloos. De centrale is het brein van het alarmsysteem. Hier worden de signalen geanalyseerd en wordt aan de hand van vooraf geprogrammeerde programma's bepaald wat er te doen staat. Afhankelijk van hoe de centrale is geprogrammeerd, volgt aan het einde van deze keten van gebeurtenissen een reactie. Deze reactie kan bestaan uit een akoestisch alarm (middels een sirene), het inschakelen van licht, het alarmeren van de eigenaar of een meldkamer of een combinatie hiervan.

Wat is sabotagebeveiliging?
Professionele alarmsystemen werken met alarmcentrales, melders, signaalgevers en overige componenten die veelal zijn uitgerust met zogenaamde sabotagebeveiliging. Dat wil zeggen dat een manipulatie van het systeem, zoals het loshalen van een melder, direct door het systeem herkent wordt en de alarmcentrale een storing of een alarmreactie (melding) geeft. Ook een onderbreking van de stroomtoevoer kan het systeem niet saboteren omdat de centrale, melders, signaalgevers en overige belangrijke componenten met noodstroomaccu’s of batterijen zijn uitgerust. Hierdoor is een betrouwbare en probleemloze werking gegarandeerd.

Wat is een stille alarm?
Een stil alarm wordt gebruikt in situaties waarbij het van belang is zijn dat de veroorzaker hiervan niet op de hoogte wordt gesteld. Bij een overval is het bijvoorbeeld belangrijk het slachtoffer te beschermen en een kan de overvaller vanwege het activeren van het alarm in paniek raken en onberekenbaar worden. Bovendien kunnen er situaties zijn waarbij men de misdadiger niet onder tijddruk wil zetten of op de vlucht jagen. Hierdoor wint de politie tijd. Bij het stille alarm worden geen signaalgevers (zoals sirenes) aangestuurd. De eigenaar wordt echter onmiddellijk gealarmeerd en kan actie ondernemen. Ook kan de melding naar een meldkamer worden doorgeschakeld.

Jablotron 100 OASIS alarmsysteem
Het Jablotron 100 alarmsysteem is de opvolger van het succesvolle Jablotron Oasis alarmsysteem. Zoals dat in de beveiligingsbrache gaat, gaan kwaadwillenden mee met de ontwikkelingen van beveiligingsbedrijven en vice versa. Jablotron doet uitvoerig onderzoek naar manieren waarop kwaadwillenden zwaktes in beveiligingssystemen opsporen en onderwerpt de eigen systemen uiteraard aan de meest uiteenlopende sabotage technieken. Na jaren betrouwbare dienst wordt het Oasis systeem opgevolgd door het Jablotron 100 alarmsysteem dat voortbouwt op de sterke kanten van de Oasis en de bekende zwaktes in het systeem elimineert. Verder is het alarmsysteem dusdanig ingericht dat onderhoud en updates aan de software het Jablotron 100 alarmsysteem toekomstbestendig is en hét systeem is dat u de komende jaren veilig zal houden.

Alarmsystemen en vals alarmen
Wanneer u voor een professioneel alarmsysteem kiest, kiest u niet alleen voor een optimaal beveiligd pand, maar tevens voor de kennis en ervaring van deze merken. Alhoewel een vals alarm nooit kan worden uitgesloten gebeurt het  bij deze systemen echter zelden dat deze voorkomen. Door gebruik te maken van optimale programmatie en bijvoorbeeld diervriendelijke bewegingsmelders kunt u tevens oorzaken van vals alarm tegen gaan. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Hoe levert RH Beveiliging zijn alarm systemen?
Wanneer u een alarmsysteem bij RH Beveiliging aanschaft zonder installatie verzenden wij uw bestelling per pakketpost en zorgen wij ervoor dat u een direct werkend systeem (dit kan per merk verschillen) uit de doos ontvangt. Dat wil zeggen dat u van ons het bestelde alarmsysteem ontvangt inclusief alle kabels en toebehoren als een voeding en LAN kabel en uiteraard een duidelijke handleidingen. Zo komt u niet voor verassingen te staan en kunt u direct aan de slag met uw nieuwe alarmsysteem.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein